5627 Ines

Vrij voor adoptie
Vragen over 5627 Ines?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
6 jaar, 5 mnd
Geboortedatum:
15-01-2018
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Aanhankelijk en Onzeker
Gedrag:
zie omschrijving
Gezondheid:
Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5627 Ines

Hier ben ik dan Ines, 6 jaar oud. Eindelijk weg van die afschuwelijke plek waar ik vastzat aan een ketting van 50cm. Ik ben wel onzeker maar niet in paniek. Alles is ook zo anders en nieuw voor mij. Wat wordt er van mij verwacht?
Ineens ben ik veilig dat is even wennen. Als ik je eenmaal ken dan vind ik het stiekem wel fijn als je me liefdevol aait en ben ik aanhankelijk. Ik kan ook best lekker rennen en actief doen maar ik hou het netjes. Gewoon af en toe even een gezellig rondje rennen en daarna heerlijk slapen in de kennel en in een mand. Ja nu nog in een kennel in de shelter maar daar moet ik natuurlijk zo snel mogelijk weg. Ergens wacht er een heerlijke eigen mand of bank gezellig naast mijn eigen mens(en). Het liefste zou ik met een andere hond leven maar bij de juiste mensen die me echt gaan zien als familielid kan ik me ook wel aanpassen om als enige hond te leven. Hoor ik bij jou?
En jij bij mijā€¦..
Ik ben klaar voor de tweede helft van mijn leven:)