5637 Salu

Vrij voor adoptie
Vragen over 5637 Salu?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
0 jaar, 6 mnd
Geboortedatum:
20-12-2023
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Vitaal en Nog een pup
Gedrag:
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5637 Salu

Salu is net als zijn broers en zus een vrolijke jonge hond vol energie. Hij is nieuwsgierig, speels en heel open in zijn omgang met mensen. Hij is intelligent en niet zo gek als de raszuivere Galgo-pups vaak zijn.
Salu's nieuwe familie moet nog veel tijd en geduld opbrengen, want jonge honden hebben veel aandacht, goede opvoeding en ook veel nabijheid tot hun mensen nodig.
Salu heeft altijd bij ten minste één van zijn broers en zus gewoond, dus hij is een beetje onzeker als hij van de groep wordt gescheiden. Voor Salu hopen we dat er in zijn nieuwe thuis al een andere hond aanwezig is, hij kan veel leren van de andere hond en hij heeft een leuk speelkameraadje.
Als enige hond houden is alleen mogelijk als er wordt gezorgd dat hij veel in contact met andere honden komt en je moet er rekening mee houden dat het wennen aan het nieuwe leven in huis wat langer kan duren.
De vader van de vier pups is ons niet bekend, maar we gaan ervan uit dat Salu ongeveer 65cm schouderhoogte zal hebben als hij volgroeid is.