5638 Sasha

Vrij voor adoptie
Vragen over 5638 Sasha?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
0 jaar, 6 mnd
Geboortedatum:
20-12-2023
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Intelligent, Lief, Vitaal en Nog een pup
Gedrag:
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5638 Sasha

Sasha is de kleinste en ook de meest actieve van de bende van vier. Net als zijn broers en zus is hij een vrolijke jonge hond vol energie. Hij is nieuwsgierig, speels en heel open in zijn omgang met mensen. Hij is intelligent en niet zo gek als de raszuivere Galgo-pups vaak zijn. Sasha's nieuwe familie moet nog veel tijd en geduld opbrengen, want jonge honden hebben veel aandacht, goede training en ook veel nabijheid tot hun mensen nodig.
Sasha heeft altijd bij minstens één van zijn broers en zus gewoond, dus het zou geweldig zijn als er al een leuke volwassen hond in zijn nieuwe huis is. Hij kan veel leren van zijn "grote broer" of "grote zus" en heeft ook een leuk speelkameraadje. Alleen houden zou mogelijk zijn, maar dan moet het gezin wel zorgen voor veel goed hondencontact en er rekening mee houden dat het wennen aan het nieuwe leven in huis wat langer kan duren.
De vader van de vier pups is ons niet bekend, maar we gaan ervan uit dat Sasha ongeveer 60-65cm schouderhoogte zal hebben als ze volgroeid is.