5639 Scout

Vrij voor adoptie
Vragen over 5639 Scout?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
0 jaar, 6 mnd
Geboortedatum:
20-12-2023
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Intelligent, Lief, Vitaal en Nog een pup
Gedrag:
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5639 Scout

Net als zijn broers en zusje is Scout een vrolijke jonge hond vol energie. Hij is nieuwsgierig, speels, knuffelig en heel open in de omgang met mensen. Hij is intelligent en niet zo gek als de raszuivere Galgo-pups vaak zijn. Het nieuwe gezin van Scout moet nog veel tijd en geduld opbrengen, want jonge honden hebben veel aandacht, goede training en ook veel nabijheid tot hun mensen nodig.
Scout heeft altijd bij minstens één van zijn broers en zusje gewoond, dus hij is een beetje onzeker als hij niet bij de groep is. Voor al onze pups en jonge honden wensen we dat er al een leuke volwassen hond in het nieuwe huis is waar hij veel van kan leren en waar hij ook een leuk speelkameraadje aan heeft.
Alleen houden zou alleen mogelijk zijn als het gezin echt zorgt voor veel goed contact met andere honden en er rekening mee houdt dat het wennen aan het nieuwe leven in huis wat langer kan duren.
De vader van de vier pups is ons niet bekend, maar we gaan ervan uit dat Scout ongeveer 65cm schouderhoogte zal hebben als hij volgroeid is.