5659 Luka

Vrij voor adoptie
Vragen over 5659 Luka?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
0 jaar, 4 mnd
Geboortedatum:
11-03-2024
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Nog een pup, Ondeugend en Speels
Gedrag:
Gezondheid:
Nog niet getest

Omschrijving van 5659 Luka

Op 9 maart 2024 schonk een jager ons een hoogzwangere Galga en slechts twee dagen later, op 11 maart, beviel ze van in totaal zes pups in de Shelter. De liefhebbende moeder, Kinder en heeft ongelooflijk ontroerend voor haar baby's gezorgd. In ons quarantainestation had het kleine gezin een eigen kennel, met infraroodlampen en 24/7 zorg. De piepkleine baby's hebben zich heerlijk ontwikkeld en nadat ze ook hun eerste vaccinaties en ontworming hebben gehad, kunnen ze nu op zoek naar een gezin.
Het zijn levendige en vrolijke hondenkinderen, drie reutjes en drie teefjes. Op deze leeftijd verandert het gedrag van puppy's van week tot week, dus het is moeilijk tot onmogelijk om ze individueel te beschrijven. Alle zes zijn ze ruimdenkend, grappig en erg nieuwsgierig. Inmiddels zijn de kleintjes al behoorlijk actief, dus we hebben een behoorlijke drukte in de familiekennel.
Voor elk van de pups zou het fijn zijn om samen met een andere hond te kunnen opgroeien. Puppy's zijn erg gericht op hun soortgenoten en goed gesocialiseerde volwassen honden zijn ook perfecte helpers bij de opvoeding van de kleine brutale puppy's. Een omheinde tuin maakt het opvoeden van zindelijkheid veel gemakkelijker en biedt de kleine deugniet een speelparadijs, maar ook later een mogelijkheid om te sprinten.
Uit principe plaatsen we onze pups alleen in gezinnen die echt veel tijd hebben voor deze druktemakers. Vooral Galgo-pups kunnen echte Tasmaanse duivels zijn die de eerste maanden en de klok rond zorg nodig hebben. Wie denkt dat een Galgo-pup naast je loopt, heeft het helemaal mis! De kleine stuiterballen hebben onderwijs en veel lichamelijk contact nodig, hun families daarentegen hebben geduld en ijzeren zenuwen nodig! Tegelijkertijd is er bijna niets mooiers dan een puppy de wereld te laten zien en hem te zien opgroeien! Als je deze taak leuk vindt en je ervan bewust bent dat er een paar maanden een "noodtoestand" zal zijn, krijg je een fantastische levensgezel met een van onze lieve puppy's!

Video van 5659 Luka

Foto's van 5659 Luka

No data was found