GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

8486 Bosco

Gereserveerd - elders
Vragen over 8486 Bosco?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
5 jaar, 0 mnd
Geboortedatum:
01-12-2018
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Rustig, Sociaal, Aanhankelijk, Blij, Niet bang, Vriendelijk en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden en Niet goed met katten
Gezondheid:
Zie omschrijving hond, Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 8486 Bosco

Bosco is zwervend aangetroffenen al in december 2022 opgenomen in de shelter. Hij is erg braaf, vrolijk, vriendelijk en aanhankelijk. Opgewekt, maar geen stuiterbal. Rustig in zijn kennel totdat iemand bij hem binnenkomt en hij blij toesnelt om geaaid te worden. In de shelter vinden ze Bosco schattig. Sociaal met andere honden. Hij is een makkelijke lieverd, ook geschikt om geadopteerd te worden door mensen die heel graag voor het eerst met een windhond willen samenwonen. Bosco kan als enige hond geadopteerd worden, mits hij geen uren alleen zit en dit rustig opgebouwd wordt.
Waar u verder rekening mee moet houden is dat Bosco een gebroken knieschijf heeft, niet te opereren volgens de dierenarts in Spanje. Hij loopt hierdoor wat mank en er zal artrose ontstaan in de nabije toekomst. In Spanje krijgt hij voer om zijn mobiliteit te onderhouden. Raadzaam om goed na te denken of u het aandurft Bosco met zijn beperking te adopteren en fijn om ook uw eigen dierenarts te raadplegen wat hem en u zoal te wachten kan staan.
Omdat ook Bosco, of misschien wel juist Bosco een eigen familie nodig heeft, plaatsen wij hem toch op onze website. Hij is een kanjer met een fantastisch karakter.

No data was found