Beste vrienden, sympathisanten en donateurs van GRH, collega vrijwilligers in Nederland en in de shelters in Spanje.

Jaren geleden, in 2015, meldde zich een dame bij ons die luistert naar de naam Irma Dijkink. Zij wilde wel vrijwilligerswerk bij ons gaan doen, onder andere vanuit haar grote liefde voor de (wind)honden. Natuurlijk hebben we haar met open armen ontvangen en al vrij snel ontpopte Irma zich tot iemand die zich enorm betrokken en heel deskundig inzette voor het adoptieteam.

Samen met haar collega’s heeft zij jarenlang enorm goede contacten met alle shelters gehad, met adoptanten, nazorgers enzovoorts. De match tussen adoptant en hond was er nagenoeg altijd en dat is vanzelfsprekend voor een groot deel aan de mensen van het adoptieteam te danken. Ook zette zij zich enorm in voor het transport, een klus die zeker niet onderschat mag worden. Te denken valt hierbij aan bijvoorbeeld contacten met adoptanten, vluchtafhalers, nazorg, stand-by zijn bij de aankomst van vluchten. Zij was er werkelijk 7 dagen per week mee bezig en dat terwijl ze thuis een gezin heeft, een paard en samen met haar man Erik 4 (Spaanse) windhonden in hun gezin heeft opgenomen.

Begin maart van dit jaar liet ze ons weten dat de koek voor haar op was na jarenlang een van de drijvende krachten van onze stichting te zijn geweest. Irma liet ons weten andere dingen te willen doen nu en daar hebben we natuurlijk alle respect voor.

We hebben Irma als een enorm betrokken vrijwilliger ervaren. 3.5 jaar lang was ze altijd bezig voor onze stichting. Bergen werk heeft zij verzet. Altijd een luisterend oor, een helpende hand waar nodig, met raad en daad mensen bijgestaan, zowel de vrijwilligers als de adoptanten.

Irma: we willen jou heel hartelijk bedanken voor de enorme klus die je al die jaren op je schouders hebt genomen, vooral de tijd dat jij er alleen voor stond was bijzonder zwaar en we kunnen onze bewondering dat je desondanks alles deed zonder ooit te klagen of mopperen niet goed in woorden uitdrukken. Een heel groot deel van de honden die de voorbije 3.5 jaar naar Nederland en België zijn gekomen, hebben dat voor een flink deel aan jou te danken. We komen elkaar vast nog vaker tegen en dat zal dan elke keer weer een bijzonder prettige ontmoeting zijn.

Dankjewel voor alles.