Beste vrijwilligers  GRH en de mensen in Spanje,

Vanaf half november 2015 ben ik betrokken bij de stichting, na kort mee kijken ben ik meteen begonnen bij het adoptieteam. Vrij recent, per 1 december 2018, is het adoptieteam gesplitst in adoptie en transport.  Ik doe nu dus  bijna 5 maanden alleen transport, vluchten en wegtransport,  regelen van Spanje naar Nederland.

Het waren roerige jaren waar we als team door zijn gegroeid. Maar roerige jaren privé, werk en greyhoundsrescue werd uiteindelijk te veel. Dus met pijn in mijn hart heb ik besloten te stoppen per 1 mei a.s. en andere taken die bleven liggen weer op te pakken. Ik ga als afsluiting nog wel 10 dagen naar Spanje, eindelijk mensen bezoeken waar ik nu 3.5 jaar mee heb samengewerkt. Ook ga ik helpen in een shelter. Daar verheug ik me enorm op samen met mijn weg transport collega. Er zijn te veel mensen die ik ken om allemaal persoonlijk te noemen, maar alle collega’s van nu en gewezen in de afgelopen jaren, nazorgers,  pleegteam, huisbezoekers,  afhalers van vliegvelden, alle vaste passagiers (en de mensen die nieuw waren), alle shelters en contact personen en bestuur hartelijk dank voor de samenwerking en de steun. Ik wens iedereen goede adopties, want voor de Galgo en Podenco doen we dit, die zijn het belangrijkste, niet de mens er achter. Ik heb het met liefde gedaan voor de honden.  En ik hoop dat er in Spanje eindelijk wat verandert, zodat greyhoundsrescue straks niet meer nodig is.
Het huidige adoptieteam, veel plezier bij alles wat er komt en mooie adopties. Ook voor de nieuwe transport medewerker. Adoptie en transport is mooi, liefdevol, uitdagend, creatief, flexibel en intensief werk. Vol met regels en buiten de lijnen werken soms,  zaken die heel onverwacht kunnen gebeuren. Ik heb alle denkbare calamiteiten wel een keer gehad volgens mij. Dus ook veel geleerd.

Hartelijke groeten Irma Dijkink, de 4 adoptie honden, Niza, Famke, Ramona, Levi en gezin, die veel geduld moesten hebben de voorbije jaren.