Hoi lieve allemaal! Mijn naam is Berta. Volgende maand word ik 2 jaar en wat zou ik mijn verjaardag graag vieren met mijn nieuwe familie! Als u mij adopteert is dat niet alleen het beste cadeau voor mij, maar ook een cadeautje voor u!

Ik ben een ontzettend lieve, sociale podenco mix, lekker klein, met een mooie vacht en een grappig, geinteresseerd koppie. Kijkt u eens naar mijn foto’s, dan zult u zelf zien waarom ik harten laat smelten. Ik woon momenteel in een pleeggezin met een hoop andere honden, maar ik kan u vertellen dat ik hier wel een beetje de favoriet ben – zelfs bij de kinderen! Ik ben gek op mensen, op met ze knuffelen en wandelen. En gek op andere honden, om lekker samen mee te spelen en te rennen. Maar oh, wat lig ik ook graag lekker in het zonnetje genieten! Ik zit zo vol leven en vol liefde, er is vast iemand die me heel graag wil adopteren!

Dus alvast hallo! Mijn naam is Berta en ik ben een super lieve, sociale hond op zoek naar mijn eigen, fijne thuis. Ik houd van aandacht, knuffelen, samen met mensen zijn; ik heb geen last van trauma’s of angsten. Ik zit boordevol leven en ben een energieke hond, ik ga graag mee wandelen en ook spelen vind ik heel leuk. Ik zou graag een ander hondenmaatje willen, vooral om mee te spelen, maar ook een beetje voor de steun. Verder vind ik bijna alles gezellig en leuk; ik ben dus bepaald niet moeilijk! Het moet toch mogelijk zijn om snel een fijn thuis voor mij te vinden? Zoekt u mee naar iemand aan wie ik al mijn liefde mag geven? Naar iemand met een fijn plekje voor mij, wiens hart ik mag laten smelten?

Heeft u interesse? Klikt u dan hier voor meer informatie en foto’s van Berta.