Ik ben er eigenlijk te groot voor maar toch vind ik bij u op schoot zitten soms heel gezellig. Het past wel niet, maar als we samen op de bank zitten dan lukt het wel hoor!

 

Hallo, Ik ben Gizmo. Eigenlijk ben ik heel verdrietig want in het gezin waar ik al woon sinds ik een pup was, kan ik door omstandigheden niet blijven. Dat merk ik natuurlijk elke dag en dat is niet fijn. Dus hoe gek het ook klinkt misschien, ik zal blij zijn als u me belt om te laten weten dat ik bij u mag komen wonen. Zal ik een klein beetje over mezelf vertellen?

Mooie reu al zeg ik het zelf, zes jaar jong ook al ziet u dat niet zo aan me. Ik ben dol op spelen en rennen, dus heerlijk actief. Een grote tuin lijkt me geweldig. In de auto mee op pad vind ik helemaal prima, met u uit wandelen gaan vind ik super en als het een keertje niet kan vind ik dat ook goed als ik dan maar in uw tuin wat kan rondlopen en spelen.

En mocht u heel sportief zijn en van hardlopen houden, dan ga ik graag met u mee.

Mocht u meer van me willen weten dan kunt u hier meer over mij lezen.