Tijdens onze open dag op 6 oktober a.s. bij de Geffense Plas was het ondanks het slechte weer en de constante regen nog druk en gezellig. Er waren een aantal leuke en informatieve kramen, waaronder onze eigen GRH kraam, een kraam met sieraden, halsbanden en dergelijke van Dimphie v.d. Put, een kraam met de bachtherapeut Susan Tonen voor dier en mens, homeopathie voor dieren en natuurlijk ook een kraam met de jassen en truien van DGDoggear.

Ook Dimphie v.d. Put heeft toegezegd 50% van de opbrengsten van de verkopen van de open dag te doneren aan GRH. Dank hiervoor Dimphie!

Maar bijzonder bij deze open dag was ook dat de schrijfster, Felicita Vos, met het boek Ravage er was en zij signeerde haar eigen boek bij de verkoop.

Voor de mensen die door het slechte weer of andere omstandigheden niet in staat waren naar de open dag te komen, biedt zij aan om ook hen in de gelegenheid te stellen het door haar zelf gesigneerde boek alsnog te bestellen, waarbij dan 50% van haar inkomsten uit het boek wordt geschonken aan GRH ten behoeve van de broodnodige hulp aan de shelters. Deze aanbieding geldt tot 31 december a.s. Misschien dus ook een prachtig cadeau voor de feestdagen en als bonus helpt u daarmee een hond in nood!

Dank hiervoor Felicita!

U kunt hiervoor een email sturen naar hond@www.greyhoundsrescue.nl onder vermelding van “bestelling boek Ravage” en natuurlijk uw overige gegevens. Wij zullen dit dan voor u doorsturen naar de schrijfster. De kosten van het boek zijn € 20,99 exclusief verzendkosten.

Ravage gaat over een adoptiehond die op de eerste dag na aankomst in Nederland wegloopt. De hond kwam al getraumatiseerd op Schiphol aan en was vreselijk bang. Eenmaal thuis ging ze in eerste instantie rustig voor de open haard liggen. De deurbel ging, de eigenaar vergat de tussendeur (sluis) dicht te doen en Ramirez, zo heet de hond uit het boek, glipt razendsnel tussen de benen van haar eigenaar naar buiten toe en verdwijnt in de bossen. Vanaf dat moment is er een zoektocht op gang gekomen die drieënhalve week heeft geduurd. Dag en nacht is naar Ramirez gezocht, de vorige eigenaar is  uit Aruba overgekomen om te helpen zoeken. Mijn zus en ik hebben zelf (vertelt de schrijfster) drieënhalve week dag en nacht mee gezocht naar Ramirez. De zoektocht heeft destijds zoveel indruk op de schrijfster gemaakt dat ze er een roman over wilde schrijven. De zoektocht heeft dus werkelijk plaatsgevonden, de personages zijn door haar bedacht.