Sybe vertelt zelf over zijn ondeugende speelpraktijken!

Natuurlijk is er in huis veel speelgoed aanwezig. Ik heb bijvoorbeeld een pluche uil, kong speelgoed in diverse varianten en oude sokken met een balletje erin. Maar niets is zo leuk als kattenspeelgoed; yes, daar kan ik fijn op los! En eh, de schoenen van het vrouwtje (uche, uche)… Vooral die waar je zo lekker zacht op kan kauwen.

Helaas viel dit niet zo in goede aarde en steekt ze hier dan ook graag een stokje voor door alles op te bergen. Maar ja, soms vergeet zij weleens wat en dan kan ik het toch niet laten, hi hi! Als ik dan toevallig mijn dolle 5 minuten heb, sluip ik er nog weleens naar toe…. MAAR IK PROBEER HET NOOOIIIT ALS ZE GEWOON THUIS IS! Want O JEE  dan komt ze achter mij aan! Komt ze weer aanzetten met die uil enzo…

Ik doe liever iets wat niet mag, dat is toch véél leuker?!

We lopen best veel buiten, het vrouwtje probeert een beetje een Hollandse kerel van Sybe_Jan16_002mij te maken, maar ik houd nu eenmaal niet zo van regen. Als ik enigszins kan, trippel ik om een plas… Ja, weet je hoe dat voelt!? Natte tenen tot daar aan toe, maar niet hoger dan een halve centimeter graag!

Als we ’s ochtends lekker een stuk hebben gewandeld, ga ik na het eten graag een poos slapen (of soms toch nog even spelen en de kat achterna zitten). Of het vrouwtje dan weg is of niet, ik doe dan graag mijn tuk. Maar… als ze er ’s middags nog even uit moet voor een boodschap, ga ik dus graag op onderzoek uit en soms stuit ik op hele verrassende (des te leukere) zaken. Zie de foto’s! 😀

Ik zag die zak grit daar staan en dacht bij mezelf… Ik probeer een gaatje! Hè dat gaat goed zeg, lekker rauzen… SPEELUH! Kijk eens wat ik daar allemaal mee kan! Ik ben nog lang niet uitgespeeld! Of is het slopen? Nou, dat is toch ook weleens leuk?!
Sybe_Jan16_004
Vrouwtje zal wel bij zichzelf gedacht hebben: “Dat doet ‘ie niet, die zak kan ik nog wel laten staan. Even snel een boodschap doen, dan berg ik hem wel op” Ha, ha, dit was dus weer een leuk Sybe momentje! Dank je wel!

Hé, daar hoor ik de sleutel in de deur… Zoef, snel van de gang naar de bank (daar ben ik natuurlijk zo met die lange stelten van mij).

“Sybe, wat heb je nou gedaan?” Eh, bedoel je mij soms?

Ja, wat denk je dan? Die kat soms?

Het enige nadeel aan deze actie was dat het vrouwtje eerst de boel op ging ruimen! Pfff, dat we daarna naar buiten gingen… PFFFFF en dat ik toen pas eten kreeg…… Zzzzucht….. Maar leuk was het wel, hi hi!Sybe_Jan16_003

Speelgroetjes!
Sybe en Joanna