Al enkele weken ziet u rond de Covid19 pandemie allerlei berichten van ons verschijnen op onze website, onze Facebookpagina en ook in allerlei andere social media uitingen. Zelfs InSpanje en Animals Today hebben naar aanleiding van ons persbericht aandacht besteed aan de penibele toestand waarin de honden in Spanje verkeren en op dit moment vooral de shelters.

Naar aanleiding van de benarde situatie waarin onze Spaanse vrijwilligers en de door hun geredde honden momenteel verkeren vroegen wij u om donaties, gaven een uitleg wat er precies aan de hand is, we plaatsten een bericht waarin u het boek Ravage kunt kopen enzovoorts. En het heeft gewerkt, hoewel het einde natuurlijk nog lang niet in zicht is. We willen u dan ook van harte uitnodigen donaties te blijven sturen, want het is zo hard nodig en blijft dat voorlopig ook. Stelt u zich eens voor dat elke inwoner van Nederland en België 1 euro zou storten. Voor de meeste mensen is dat werkelijk geen probleem, maar als we er over nadenken wat dit in het totaal zou opleveren dan weten wij wel zeker dat de financiële problemen die de shelters nu ondervinden in één klap zouden zijn opgelost!

Vandaag, 10 april 2020, staat de teller van de ontvangen donaties op € 4.844,50. Hier zal uit de kas van Greyhounds Rescue Holland nog extra aan worden toegevoegd en we gaan proberen dit geld nog vóór het paasweekend te verdelen over alle shelters waar wij mee samenwerken.

Hartelijk dank voor uw warme hart en voor uw gulle giften namens al onze vrijwilligers en natuurlijk vooral namens de shelters en alle honden in Spanje!