Normaal gesproken verschijnt in het begin van de week een “Hond van de Week” bericht, waarin een galgo of podenco wat extra aandacht krijgt in de zoektocht naar een nieuwe familie en een beter leven. Vanwege het Corona virus kunnen er op dit moment geen honden geadopteerd worden. In plaats daarvan delen we vandaag het bijzondere verhaal van Petrus met u, een galgo die via onze stichting geadopteerd werd en zijn eigen warme mand gevonden heeft. Via deze weg hopen we wat positiviteit te kunnen verspreiden in deze moeilijke tijden en een moment van dankbaarheid en geluk met u te kunnen delen.

Hier het bijzondere verhaal van Petrus, verteld door zijn lieve adoptant:

Hij heet nu Petrus en het gaat heel goed met hem! Elke dag ben ik weer zo blij als ik hem zie. Dankzij Petrus heb ik mijn geluk weer teruggevonden. Ik kreeg namelijk een hele zware depressie, maar Petrus heeft me laten zien dat het leven best heel leuk is. Dat deed hij door hele diepe kuilen te graven. Of door op z’n allerhardst de konijnen achterna te sjeesen. Door me te wekken met zijn lange natte snuit, die hij erg graag in mijn gezicht duwt. En door als een waanzinnige met zijn staart te kwispelen elke keer als ik naar hem kijk. Zijn enthousiasme sloeg gewoon op me over, en nu lopen wij samen huppelend over straat. Met Petrus in mijn leven, is het elke dag één groot feest!

Wilt u ook het mooie verhaal van uw geadopteerde Spaanse windhond delen via deze site? Of de Spaanse shelters een hart onder de riem steken met een update over uw door hun geredde viervoeter? Email dan uw foto’s en updates naar: webteam@www.greyhoundsrescue.nl met vermelding van zijn/haar Spaanse en huidige naam.