Een paar weken geleden kondigden we aan dat de bus weer gaat rijden in april, dat er een wandeling was op 24 maart én dat we dolblij zouden zijn met elke bijdrage in natura of in de vorm van een donatie.

Met heel veel plezier en vooral heel veel dank aan iedereen kunnen we u laten weten dat de bus helemaal vol kan vertrekken in de nacht van 9 op 10 april a.s., onder andere door alles wat we mochten inzamelen tijdens de wandeling en de giften die opgestuurd zijn.

Ook waren er mensen, die niet naar de wandeling konden komen én geen giften in natura hadden, die besloten hebben een donatie te storten op de rekening van Greyhounds Rescue Holland. We zijn ontzettend blij u te kunnen laten weten dat we in totaal de geweldige som van € 455,- mochten ontvangen. Hierdoor kunnen de kosten van de reis van de bus voor een groot deel worden gedekt!

Namens het bestuur van GRH, alle teams, de shelters en natuurlijk vooral alle honden die nog zitten te wachten op hun eigen plekje héél veel dank voor uw bijdragen!