Crusoe, hij zit al een hele tijd in de shelter, gered uit een zigeunerkamp, maar tot nu toe heeft niemand om hem gevraagd. En waarom? We weten het niet. Misschien speelt zijn leeftijd een rol mee.

Maar toch heeft hij op basis van de gemiddelde levensverwachting van een podenco nog een flink aantal jaren voor de boeg die hij vanzelfsprekend het liefst doorbrengt in de liefdevolle omgeving van een gezin dat zielsveel van hem houdt. Waar hij in de watten wordt gelegd en waar hij van iedereen mag houden.

Crusoe is er zó aan toe om zijn eigen gezin te vinden. Hij heeft een overvloed aan liefde te geven en heeft al de wijsheid die bij zijn leeftijd hoort. Hij is nu al gelukkig, want hij weet dat vanaf nu de zon voor hem schijnt en dat hij veilig is. Maar er gaat natuurlijk niets boven zijn eigen familie.

Crusoe kan en wil graag met grote en kleine mensen leven. Hij kan zowel met als zonder andere honden leven en zelfs met katten heeft hij werkelijk nul problemen. Wie zou er nou niet verliefd op hem worden? Hij heeft nog zoveel mooie jaren te gaan, wie oh wie gunt hem dat en wil hem in zijn hart sluiten.

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten over Crusoe? Leest u dan hier verder.