zaterdag 21 mei 2016, 11 uur

 

Lieve windhondvrienden,

We hebben mooi en belangrijk nieuws!

De gemeente Den Haag heeft ons een vergunning verstrekt, alles is geregeld met de politie en de gemeente, er zal een demonstratie/mars plaatsvinden tegen het leed van onze Galgo’s en Podenco’s in Spanje. Dit leed moet stoppen. De ogen moeten open en wij allen zijn de stem voor al deze honden die dit leed moeten ondergaan. We krijgen ondersteuning van de Dutch Galgo Lobby. Anja Hazekamp Europarlementariër van de Partij voor de Dieren zal meelopen en de mars aanvoeren. Ook de eigenaresse van de Spaanse shelter Galgo del Sur, Patricia Almansa Ponce zal aanwezig zijn.

We zullen met zoveel mogelijk mensen en honden lopen naar de Spaanse ambassade te Den Haag. We verzamelen ons op de Koekamplaan (een grindpad dat langs het Malieveld loopt).Vanzelfsprekend staat alle info over locaties/tijden etc. op onze site en Facebook. Wij verwachten u om 11 uur op Koekamplaam te Den Haag het eindpunt is de Spaanse ambassade. Rond 13 uur is de protestmars ten einde.

Bij deze een oproep of er mensen zijn die deze dag als (vrijwillig) EHBO-er aanwezig willen zijn. Je weet maar nooit! De datum voor dit evenement is 21 mei aanstaande. Noteer het in uw agenda. Als u een stem wilt zijn voor al deze onschuldige dieren en ervoor wilt zorgen dat we daar met 500, misschien wel duizend mensen en honden lopen, meld je aan!

Kom! laat je zien en horen zodat de mensen van de ambassade en alle toeschouwers en omstanders op straat het zullen horen waarvoor we staan. Zodat niet alleen jouw hond een geweldige toekomst heeft, maar allemaal! Het zou geweldig zijn wanneer andere organisaties die strijden tegen hetzelfde met zoveel mogelijk mensen komen! Samen sterk! Als je mee wilt lopen maar je hebt geen hond, geen Galgo of Podenco maar wellicht een andere hond,  ben je vanzelfsprekend net zo welkom!

Omdat we vooraf aan de politie en gemeente moeten laten weten met hoeveel mensen we ongeveer komen, vragen wij u zich vooraf aan te melden per email, zodat wij een goede schatting kunnen maken van de verwachte opkomst.
Aanmelden kan nog steeds via: info@www.greyhoundsrescue.nl.

Download de flyer!

Alvast bedankt en graag tot 21 mei,

Bestuur en vrijwilligers Greyhounds Rescue Holland.

We hopen dat veel andere stichtingen zich zullen aansluiten tijdens de mars!

Instructies voor een perfect dag…