Gaat u hun nieuwjaarswens vervullen?

Heel veel kunnen we u nog niet vertellen, maar wát we al weten willen we u niet onthouden. De meesten van hen hebben zo hard hun eigen forever home nodig. Dat geldt natuurlijk altijd voor alle honden die wij ter adoptie aanbieden, maar voor hen nog meer. Lees u de weinige informatie die we hebben alvast.

Safi

Veel kunnen we u nog niet vertellen over deze schoonheid. dat ze een teefje is staat vast. We kunnen bijna niet wachten meer van haar te horen. Wat geweldig die prachtige oren nieuwsgierig de lucht in!

Er is een andere hond bij haar op de foto dus ze is goede vriendjes met andere honden.

Puppies, 4 weken oud

Deze schoonheden kunnen nog niet komen. Ze worden de komende dagen voor het eerst ingeënt, ze moeten nog even bij hun moeder blijven en ook nog meer inentingen krijgen, voordat ze eventueel op reis mogen. We kunnen u zelfs niet verklappen wie de teefjes of de reutjes zijn, zelf weten we alleen maar dat beiden in dit nestje zitten. Zijn ze niet gewoon té schattig? Nog even en dan zijn ze met wat meer informatie te bewonderen op onze site. Kijkt u ook naar hun filmpje.

Mario

We weten nog helemaal niets van deze lieverd. Zijn naam vertelt u alleen dat hij een reutje is. Hij is geopereerd en nu herstellende. Kijkt u maar naar zijn filmpje.

Madeleine

Wat een mooi meisje. Als we naar haar grijze neusje kijken dan moet ze denken we al tenminste 3 jaar of ouder zijn. Ze oogt in elk geval als een rustige, stabiele galga. We zijn heel benieuwd.

 

Chrisli

Dit arme meisje heeft zo te zien een probleem gehad met haar pootje. Zover we weten is ze op het ogenblik aan het revalideren en hoopt iedereen dat ze volledig zal herstellen. We zijn erg benieuwd hoe het nu met haar is. Qua leeftijd denken we dat zij ook al minstens een jaar of 4 is.

 

Ginger

Lieve Ginger. We kennen haar verleden nog niet, maar de foto maakt oh zo duidelijk dat zij het enorm slecht heeft gehad