Hallo lieve mensen,

Ik ben Joey, en ik heb een Galgo. Hij slaapt als we thuis zijn best veel en dat is heel erg schattig! Ook kan hij enorm hard rennen.

Ik heb mijn Galgo al 7,5 jaar en ik heb zoveel leuke dingen en leuke tijden met hem beleefd. Max (mijn Galgo) is altijd zo blij als we aan het wandelen zijn en als hij dan andere honden ziet. Hij doet dan heel leuk tegen hen, want andere honden tegen komen dat betekent SPEELTIJD!!!

En hij is zo enorm lief. Dat spelen wordt soms wel veel. Als we samen wel eens voetballen dan kan het gebeuren dat ik af en toe heel erg moe word. En Max………..die helpt mij dan gelukkig. Hij stopt dan met spelen en komt bij me zitten. En soms…………als ik verdrietig ben…………dan troost hij me. Dat is zo fijn en daardoor gaat mijn verdriet dan ook weer sneller over.

Ik ben héél trots op Max en maak vaker foto’s. Dat kan Max zo goed, hij poseert dan echt heel mooi. En omdat ik zo gek ben op mijn hond, ga ik binnenkort een presentatie geven op mijn school over galgo’s en ook een beetje over Greyhounds Rescue Holland (GRH).

Ik heb zo veel gehoord en gelezen over GRH, echt knap. Ik kan alleen maar zeggen “WOW, wat doen jullie mooi werk!”

Ik wil echt niks liever dan dat al deze honden gered worden van een slecht leven of van een nare en/of pijnlijke dood en ik hoop echt dat heel veel mensen van hen gaan houden en er een of twee in hun huis willen opnemen.