In de ochtend rond 7:00 uur word ik wakker, ga dan lekker even wandelen met mijn pleegbroer en -zus (hondjes) en natuurlijk met mijn pleegpapa. Pleegmama ligt dan nog lekker in bed!😉  Als we terug zijn ga ik eerst even kijken of ze er nog is en als ik daar in ben gerustgesteld dan krijg ik lekker wat te eten, ik drink even wat en hupsakee duik ook nog even op bed bij mijn pleegmama en mijn broer en zus.  Rond 9:00 uur worden we met z’n allen weer wakker en gaan we naar beneden thee drinken en onbijten en dan gaan we even leuk spelen met elkaar, nou ja………..de thee en het ontbijt zijn voor mijn pleegmama ook al ben ik best bereid een hapje mee te eten. Daarna gaan we lekker bij haar zitten (liggen).

Dan rond half elf, laat mijn pleegmama ons nog even uit en dan gaat ze een paar uurtjes weg om te werken. Dan gaan we ook weer even lekker liggen bij elkaar of apart, nét hoe onze petten staan.  Als ze er weer is fijn we allemaal weer  superblij en happy. Dan gaan we lekker weer even wandelen en de buurt verkennen, even loeren of er nog andere hondjes buiten zijn en dan dan lekker communiceren met elkaar door snuffelen, spelen en rennen. Daarna weer even chillen met elkaar. Aan het einde van de dag krijgen we onze heerlijke avond maaltijden (Ik kan niet wachten tot het klaar is piepen en springen tot het eten er is mmmmmm……..mijn pleegmama zegt dat podenco’s dat wel vaker doen, maar ik kan het werkelijk niet helpen hoor!). Dan lekker  uitbuiken, daarna spelen  met elkaar (vooral leuk in een van mijn pleegouders te happen, zonder hen pijn te doen natuurlijk). Tot het einde van de avond gaat dat zo’n beetje door en dan gaan we weer even een plasje of poepje laten ruiken in de buurt. Als we weer thuis zijn gaan we nog even tv kijken, en dan hupsakee met zijn allen naar boven op bed, dit gaat zo elke dag door. Ik wil dan graag tussen mijn pleegouders in liggen, soms onder het dekbed als ik de kans krijg en dan er weer  boven op, zo gaat het maar door de hele nacht (genieten)!

Ik heb het hier goed naar mijn zin hoor. Groetjes van Mogli en van mijn pleegmama Herma!