Felix werd als een pup van een maand op vijf gevonden, zwervend op straat in een Spaans dorp. Hij liet zich makkelijk overtuigen mee te gaan met een van onze vrijwilligers. Hij was nog zo jong en vol vertrouwen. 

In Spanje is hij enige tijd in de opvang geweest voor hij in juni naar Nederland kwam. In zijn opvanggezin is Felix helemaal gelukkig. Hij is vrolijk, speels, energiek, nieuwsgierig, slim. Kortom, alles wat een jonge hond hoort te zijn. 

Hij gaat goed om met de honden en katten, is zindelijk, gaat graag mee uit naar het bos, naar de stad, uit eten, op bezoek, uit varen, naar de kapper. Altijd gedraagt hij zich netjes. In de auto gaat hij rustig liggen, alle vreemden honden en mensen die hij tegenkomt begroet hij opgewekt en onbevangen.

Felix is graag in de buurt van zijn opvangmensen. Hij kan met de andere honden een paar uur alleen thuis zijn. Hij gaat dan in zijn grote bench liggen slapen. Felix eet daar ook en ook de nacht brengt hij er rustig in door. Blijkbaar voelt hij zich er lekker op zijn gemak, want overdag stapt hij vaak de bench weer in om te relaxen.

Hij vindt het heerlijk om met de andere honden in de tuin of in de wei te rennen en te ravotten. Daarna is hij lekker uitgeteld en rustig, tot de volgende ren- en speelpartij. 

Felix zoekt lieve actieve mensen met wie hij de rest van zijn leven gelukkig kan zijn. Een leuke hondenvriend of –vriendin en een tuin waar ze dan af en toe samen kunnen stoeien en rennen zou hem helemaal gelukkig maken.

Wie heeft er een plekje in huis en hart voor dit geweldig lieve, vrolijke jochie? Een afspraak om hem te bezoeken is snel gemaakt!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via email met: Stichtingcaninecare@outlook.com of telefonisch: +31 6 43 97 31 37

18 oktober 2019: Felix is gereserveerd