Hallo! Leuk om met u kennis te maken! Ik ben Osku, een vrolijke, rustige, sociale galgo op zoek naar een fijn thuis. Ik wens u alvast een gelukkig nieuwjaar – en hopelijk geldt dat ook voor mij!

2020 zou zo’n mooi jaar kunnen worden voor me. Misschien ontmoet ik dan eindelijk mijn adoptiefamilie en verhuis ik naar een fijn thuis. Ik kan werkelijk waar niet wachten! Ik heb me goed aangepast aan het leven in de shelter hoor, maar na 6 jaar kei hard werken voor een galguero is dat niet waar ik mijn pensioen zou willen doorbrengen. Ik hou van mensen en zou graag mijn liefde willen geven aan mijn eigen baasje. Lekker samen kunnen wandelen en even los kunnen rennen, om dan moe maar voldaan in mijn eigen mand te kunnen slapen… Dat is mijn nieuwjaarswens…

Op 2 januari 2020 vier ik mijn 7e verjaardag. Waarschijnlijk zal dat nog in de shelter zijn, dat snap ik ook wel. Maar daarna, een paar weken, of een paar maanden later, als alle drukte van de feestdagen weer voorbij is, alle extra familie weer de deur uit is, of u weer terug bent van vakantie… Misschien zoekt u dan naar een fijne hondenmaatje? Misschien kijkt u dan een keer naar mijn pagina? Dan kunt u zelf zien wat voor geweldige galgo ik ben: ik ben gemakkelijk en sociaal in de omgang, pas me redelijk makkelijk aan aan een nieuwe omgeving, ben erg vrolijk, enthousiast en aanhankelijk, en lekker rustig. Alles wat ik nodig heb, is iemand die van me houden wil…

Ik denk dat ik me bij u thuis heerlijk op mijn plaats zou voelen. En als dank, zult u in mij een vriend voor het leven vinden.

Klik hier voor meer informatie en foto’s van Osku.