Lieve, bange en zwaargewonde Matias is sinds 27 mei jl in de beste dierenkliniek in Cordòba opgenomen en bevindt zich op de IC. Dat bleek héél hard nodig te zijn zoals te lezen is in onze eerdere berichten over hem.

Hij kampte als gevolg van de pijn en de shock met zijn hart, we hebben gevreesd voor zijn leven, er zat vocht en een bloeding in zijn buikholte. Inmiddels is dit allemaal door de geweldige zorgen in de kliniek achter de rug en is hij ook geopereerd. Mede dankzij de ongelofelijke kracht van deze kanjer en zeker niet in de laatste plaats dankzij uw giften hebben we dit allemaal kunnen doen.

In zijn poot zit nu een grote stalen plaat die er te zijner tijd weer uitgehaald zal moeten worden als zijn botten genezen zijn, maar er is onvoldoende huis om alles te sluiten. Matias heeft dus een enorme open wond, het risico op ontstekingen is dus groot. Om die reden moet hij nog op de IC verblijven en krijgt hij dagelijks antibiotica. We hopen er het beste van, want als de ontsteking onverhoopt wel optreedt dan is de kans groot dat we om zijn leven te redden zijn poot zullen moeten laten amputeren. Dat zou verschrikkelijk zijn. Natuurlijk kan hij leven en gelukkig worden met 3 poten, maar een galgo is geboren om af en toe heerlijk te rennen. Het zijn de momenten waar zij het meest van genieten en waarin hun kracht en snelheid het beste te zien is. Dat moeten we hem dan ontnemen.

Doet u alstublieft een donatie alle operaties en behandelingen van Matias. Laat de dag van morgen weer helder kleuren. Samen kunnen we helpen.
Binnenkort start GRH een actie en of veiling. Houdt u onze site en Facebook in de gaten maar voor nu is uw donatie enorm welkom en nodig om Matias te redden en een kans te krijgen hem weer gezond te maken. De kosten lopen op dit moment bijna elk uur op, op dit moment bedragen ze al ca. € 1.500,- en hij is er nog lang niet.

Bankgegevens:
IBAN-NR NL94
INGB 0683866079
BIC-CODE ING BNL 2A
T.n.v. Greyhounds Rescue Holland
Wilt u bij uw donatie vermelden Matias.

Namens hem en alle betrokkenen enorm enorm bedankt.