Daar ben je dan!

Op straat aangereden en achtergelaten zwaar gewond als oud vuil. Jij bent immers niks waard. Je bent in het verkeerde land geboren en gedoemd om gezien en behandeld te worden als een gebruiksvoorwerp.

Daar lag je dan, zwaargewond, je poot verbrijzeld en waarschijnlijk niet te redden. Overgeleverd aan het lot dat voor jou bestemd was, namelijk sterven op de weg.
Jij werd gevonden door ene Matias vandaar jouw naam. En daar waren ze de mensen die jouw pijn zien, jouw angst, jouw leed. De vrijwilligers van Galgos del Sur en 1 van onze vrijwilligers van GRH is ter plaatse en heeft dit filmpje van jou gemaakt.

Zij en wij willen de hele wereld laten weten dat dit leed bestaat en moet stoppen. PACMA niet in het Europees Parlement. Geen stem vanuit Spanje in het Parlement. Voor jou Matias en voor al jouw lotgenoten moeten we opstaan en strijden. Strijden tegen het kwaad dat jouw dag zwart kleurde.
Je wordt z.s.m. geopereerd en de kosten zijn hoog. Kosten die de shelter niet kan dragen maar ze doen het toch. Ze hebben jou in de ogen gekeken en gunnen jou zo een liefdevol gelukkig en pijnloos leven.

Lieve mensen, vrienden van onze stichting.

Doet u alstublieft een donatie voor de operatie en alle overige behandelingen van Matias. Laat de dag van morgen weer helder kleuren. Samen kunnen we helpen.
Binnenkort start GRH een actie en of veiling. Houdt u onze site en Facebook in de gaten maar voor nu is uw donatie enorm welkom en nodig om Matias te redden.
Bankgegevens:
IBAN-NR NL94
INGB 0683866079
BIC-CODE ING BNL 2A
T.n.v. Greyhounds Rescue Holland
Wilt u bij uw donatie vermelden Matias.

Namens hem en alle betrokkenen enorm enorm bedankt.