Sinds een aantal maanden ben ik vrijwilliger in het “nazorgteam” van GRH, tijd om mezelf even voor te stellen.

Mijn naam is Danny van der Hulst, samenwonend in Aalsmeer. Van kleins af aan ben ik gek met dieren; paarden, honden, katten en eigenlijk bijna alles met vier benen vind ik leuk.  Vanaf mijn 7e jaar heeft het paardenvirus mij gegrepen en tot op de dag van vandaag ben ik met paarden in de weer….ik heb een fjord Ingmar en een IJslander Ulffur in bezit gehad (die door ouderdom zijn overleden) en op het moment ben ik de gelukkige eigenares van een 6 jarige Fell Pony “Prince Harry”, thuis heb ik twee katten om heerlijk mee te knuffelen; Luukie en Lola!

Helaas heb ik op het moment geen tijd om eigen honden te hebben, ik vind namelijk dat er écht genoeg tijd voor hen moet zijn en anders beter niet aan beginnen. Maar als de situatie verandert en ik in de toekomst wél tijd heb voor honden dan zullen het zeker de spaanse windhonden worden. Wel heb ik in het verleden twee geweldige Bullmastiffs gehad, Jaap en Jenna (broer en zus), jammer genoeg zijn deze honden in 2007 een half jaar na elkaar overleden. Toen Cybele mij benaderde om in het nazorgteam te helpen, hoefde ik hier niet heel lang over na te denken. Iets kunnen betekenen voor dieren, in dit geval voor de spaanse windhonden, geeft mij een heel warm gevoel.

Ik heb inmiddels al veel lieve mensen in mijn portefeuille die een hond hebben geadopteerd en die er alles aan doen om hun nieuwe lieveling een mooie toekomst te geven. Ik hoop nog lang deel te kunnen uitmaken van deze geweldige organisatie met zoveel lieve vrijwilligers. Mooi om te zien dat het nog bestaat!