Sinds kort ben ik vrijwilliger in het webteam van GRH, tijd om mezelf even voor te stellen.

Mijn naam is Ellen Goudsmits, 28 jaar. Momenteel ben ik woonachtig in Liverpool, maar ik ben een geboren en getogen Brabantse. Ik ben van jongs af aan helemaal gek van honden en na zo’n 10 jaar zeuren gingen mijn ouders eindelijk overstag. Onze eerste hond was een whippet, Freix. Liefde op het eerste gezicht, echt een wereldhond. Toen hij wat ouder werd, kon hij niet meer goed tegen alleen zijn, en dus hebben we in april 2007 een galga geadopteerd via GRH. Gaya is een ontzettend lieve hond, ze heeft alleen een hekel aan op de foto gaan!

Toen ik naar Engeland verhuisde, is Gaya bij mijn moeder in Brabant gebleven. Zelf ben ik op het moment niet genoeg thuis om een hond te kunnen hebben. Maar zodra dat in de toekomst verandert, zal ik er zeker eentje (of misschien wel meer) adopteren uit Spanje! Die lieve dieren verdienen zoveel beter dan ze het daar hebben! Ik ben ontzettend blij dat er zo veel geweldige vrijwilligers zijn die zich elke dag inzetten om dit te veranderen; en het geeft een erg fijn gevoel om hier aan bij te kunnen dragen. Ik hoop nog lang deel uit te kunnen maken van dit superteam en deze geweldige organisatie. Maar bovenal hoop ik dat we samen de dag nog mogen meemaken waarop dit werk niet meer nodig is!