De lente hangt in de lucht… Met de eerste heerlijke zonnestralen, de fluitende vogels en de opbloeiende natuur is het weer de hoogste tijd voor de GRH Lentewandeling! Het belooft weer een gezellige en informatieve dag te worden. Een mooi moment om weer samen te komen.

Het wordt een bijzonder evenement met hopelijk veel van uw blije en bekende gezichten en de kwispelende staarten van de galgo’s en podenco’s. Uiteraard zijn alle andere hondjes uit uw gezin ook van harte welkom. U zult deze dag kennismaken met de nieuwe leden van ons evenemententeam, die de organisatie voor deze dag op zich hebben genomen. We hebben er zin in!

Activiteiten

De GRH Lentewandeling zal worden gehouden op zondag 26 april a.s. U bent vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom bij het Paviljoen Beach Inn te IJmuiden. De dag komt er als volgt uit te zien:

11.00 uur Aankomst
Even rustig een bakje koffie (voor eigen rekening) en bijkomen van de misschien lange rit. Dit is ook het moment waarop u hulpgoederen kunt afgeven voor onze shelters in Spanje bij onze bus.

12.00 uur Wandeling
U kunt een heerlijke wandeling maken met uw hond(en) over het mooie strand van IJmuiden.

13.30 uur Doggywalk
Ontmoet de allerliefste galgo’s die in een pleeggezin in Nederland verblijven. Misschien zit er een nieuw kameraadje voor u bij…!

14.30 uur Interactieve sessie met gedragsdeskundige Lisa Dempsey
Onderwerp: verlatingsangst bij honden (Duur ongeveer 1 uur)

16.00 uur Einde van hopelijk een prachtige dag!

De route tot waar u kunt wandelen zal op het strand zijn aangegeven, omdat 1 kilometer vanaf het paviljoen geen honden zijn toegestaan. Houdt u er alstublieft rekening mee dat deze locatie geen afgezet gebied is en het los laten lopen van de honden op eigen risico van de baasjes is. Verder willen we het strand samen netjes achter laten. Aan alle aanwezigen dus het verzoek, dat alles wat belandt op het strand ook zelf wordt opgeruimd. Maar dat bent u vast niet anders gewend bij het uitlaten van uw hond(en)!

We hopen natuurlijk op mooi weer. Voor u is het wel vast goed om te weten, dat op een zonnige dag het strand ook populair is bij blokarters. Dit zijn karretjes met een windscherm, deze zouden dan op het strand rond kunnen rijden.

We kijken graag met u uit naar een leuke dag. Heerlijk genieten van de honden en onderling ervaringen uitwisselen, onder het genot van een hapje en een drankje (deze zijn voor eigen rekening). Het is altijd een gezellig en bijzonder samen zijn. En we zien u en de hondjes zo graag genieten op deze dag.

Shop, pleeghondjes & hulpgoederen

Ook zal de GRH-shop met een kraam aanwezig zijn en onze vrijwilligers lopen rond om al uw vragen te beantwoorden. Verder zullen er honden aanwezig zijn, die nu nog in een pleeggezin zijn ondergebracht. Wie weet treft u uw nieuwe maatje!strand3

Vergeet u alstublieft niet dat u deze dag ook hulpgoederen kunt afgeven voor onze shelters in Spanje. Dekens, eten, medicijnen en eventueel speeltjes zijn meer dan welkom en kunt u van 11.00-12.00 uur afgeven bij onze bus (onze nieuwe “Henkie”) op de parkeerplaats. Met deze spullen kunnen wij samen met u zoveel goeds doen voor de hondjes, die het zo hard nodig hebben.

Deelname en locatie

Graag verwelkomen wij u op de wandeling en de deelname is uiteraard gratis. Komt u ook? Wij willen u vragen zich dan aan te melden door een e-mail te sturen naar evenementen@www.greyhoundsrescue.nl. Wij kunnen dan een goede inschatting maken, hoeveel mensen en honden wij kunnen verwachten. Ook voor vragen kunt u terecht op dit mailadres.

Het volledige adres van de locatie is:

Paviljoen Beach Inn
Kennemerstrand 800 (route/navigatie: IJmuiderslag)
1976 GA IJmuiden
Nederland
www.beachinn.nl

Houd u er rekening mee dat het betaald parkeren is in de omgeving.

Wij kijken uit naar uw aanmelding en hopelijk tot de 26e!