Nu de feestdagen voor de deur staan, het huis wordt versierd en de meest bijzondere kerstkaarten of foto’s van Galgo’s, Podenco’s en andere vrienden met mooie kerstmutsen en rendier geweien worden verspreid via de post, e-mail of facebook, lijkt het nog ver. Maar in januari is het weer tijd voor een gezellige en informatieve GRH winterwandeling. Het zal een bijzonder evenement zijn, want het kersverse bestuur en teams in nieuwe samenstelling staan te popelen om zich persoonlijk voor te stellen en kennis te maken.

Programma

Op 25 januari 2015 zijn we te gast in Oss bij de Geffense Plas, een vertrouwde locatie maar met een nieuw gezicht en bruisend van enthousiasme en nieuwe ideeën.  Het programma is als volgt:

 

–          11:00                ontvangst bij de Geffense Plas

–          12:00                presentatie pleeghonden

–          12:30                presentatie bestuur

–          12:30-13:30      lunchgelegenheid (op eigen kosten)

–          14:00                lezing gedragsdeskundige Lisa Dempsey

–          16:00                einde dag en afscheid

 

De wandeling vindt plaats vanaf 11:00 op het volledig afgezette terrein bij de locatie, direct gelegen aan de plas. De honden kunnen heerlijk loslopen, lekker rennen en draven. Aan de boszijde bevindt zich een toegangspoort die openbaar toegankelijk is. Deze poort zal door de vrijwilligers van GRH bewaakt worden tussen 11:00 en 15:00 uur, zodat de honden niet  kunnen ontsnappen. Buiten deze tijden moet er zelf opgelet worden.

Activiteiten

Het belooft een leuke dag te worden met veel mogelijkheden om te genieten van alle honden en onderling ervaringen uit te wisselen. Natuurlijk zal ook de GRH-shop met een kraam aanwezig zijn en lopen de vrijwilligers rond om alle vragen te beantwoorden die u heeft. Ook zullen (tenzij het weer bizarre vormen aanneemt) honden aanwezig zijn die nu nog in een pleeggezin zijn ondergebracht. Wie weet treft u uw nieuwe maatje! Het is in januari nog volop winter. Heeft uw hond nog geen beschermend jasje, is dit dé uitgelezen kans in de kraam van Elly en Christine Scholtsz een passend kledingstuk uit te kiezen. Ook aan de kleine bezoekers  is gedacht. Op het terrein bevindt zich een leuk kinderspeeltuintje met diverse toestellen.

Deelname en locatie

Graag verwelkomen wij u op de wandeling. Deelname is kosteloos. U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen naar evenementen@www.greyhoundsrescue.nl

De Geffense Plas
Gielekespad 10
5343 XN Oss

www.geffenseplas.nl