Hallo galgoliefhebbers!

Graag stel ik me voor: mijn naam is Gerdien Averink en sinds kort ben ik als gedragsdeskundige verbonden aan GRH. Ik ben hondentrainer en heb me het lot van de greyhounds en galgo’s aangetrokken, zodoende ben ik bij GRH terechtgekomen. Momenteel heb ik een Ierse Terrier genaamd Catootje en ooit hoop ik een galgo te gaan adopteren.

Mijn trainingsmethodes zijn gebaseerd op de allernieuwste (wetenschappelijke) kennis waarbij dwang en correcties niet meer nodig zijn! Zowel pups als onbeschreven blad en herplaatsingshonden met een geschiedenis kunnen met deze ‘positive reinforcement‘-methode getraind of hertraind worden.

Nu wil ik graag voor GRH een workshop op maat geven: Galgo Fun Bootcamp. Dat betekent eigenlijk ‘u vraagt wij draaien’. Voor elk wat wils! Om deze workshop(s) echt goed af te stemmen vraag ik u om uw trainings- en opvoedvragen naar mij te mailen. Aan de hand van uw inzendingen stel ik een programma samen.

Heeft u een vraag over het gedrag van uw galgo? Wilt u hem nog iets bijleren of juist iets afleren? Al uw trainingsvragen zijn welkom! Bijvoorbeeld: valt uw hond aan de riem uit naar andere honden? Lijkt het u niet geweldig om hem op een positieve manier (zonder straf, zonder correcties) ander gedrag aan te leren? Het is mogelijk, ook met een volwassen hond!

Graag ontvangen wij uw vragen en suggesties om hier een leerzame maar vooral ook gezellige en vrolijke dag van te maken, waar naast de workshop voldoende ruimte zal zijn om individueel uw vragen te stellen.

Bij meer dan 8 inschrijvingen gaan we op zoek naar een geschikte dag/ locatie en die volgt dan z.s.m. op de site en in uw persoonlijke mailbox, als u zich al had opgegeven.

Voor meer informatie gaat u naar mijn site: www.cleverdog.nl

Uw reactie kun u sturen naar: gedrag@www.greyhoundsrescue.nl

Met vriendelijke groeten,

Gerdien