Vier galgo’s die al sinds de periode oktober 2019 – maart 2020 op zoek zijn naar een fijn thuis en een eigen familie stellen zich kort aan u voor. Zij hopen hun ware match te vinden middels deze online speeddate. Bent u benieuwd? Klik dan op hun naam voor meer informatie en foto’s!

Danko: Een prachtige, energieke galgo van ruim 2 jaar oud. Deze kanjer zoekt niet alleen een baasje, maar ook een leider. Hij verlangt naar een thuis waar hij als enige hond in het middelpunt van de aandacht mag staan. Hij is al in Nederland, dus een ontmoeting is zo geregeld!

Alana: Een grote, elegante galga met een glanzend zwarte vacht. Ze is pas twee jaar, maar heeft al behoorlijk wat meegemaakt. Deze bange, verlegen jongedame zoekt een rustig thuis bij mensen met galgo ervaring én met een stabiele (maar niet te grote) windhond om haar te ondersteunen.

Nobita: Een grote, statige galgo van ruim vier jaar oud. Hij is een hele lieve, sociale jongen, die zich in huis rustig gedraagt. Hij zoekt graag steun en bevestiging bij zijn baas, krijgt graag een aai en gaat graag mee wandelen. Hij is niet dominant en leeft harmonieus in een roedel met 3 andere honden. Nobita is al in Nederland, dus een kennismaking is zo geregeld!

Ivory: Een mooie, net twee jaar oude galga. Arme Ivory werd gevonden met een fractuur aan haar ruggengraat en moest hiervoor geopereerd worden. Ze woont in een Spaanse pleeggezin, waar ze kan revalideren. Deze meid heeft nog een lange weg te gaan. Mocht u haar hierbij willen en kunnen helpen, én een roedel honden hebben waarin Ivory opgenomen kan worden, overweegt u dan alstublieft om haar een thuis te geven.