Ze verlangen naar de volgende stap, een eigen thuis of pleeg

 

Als honden in een van onze shelters opgevangen zijn, zijn ze gered van de straat of, wat soms nog veel erger kan zijn, gered van een slechte baas. Maar een happy end hebben ze natuurlijk pas wanneer ze geadopteerd zijn door een liefdevol gezin, waar ze rustig oud mogen worden! Daarop wachten de meeste honden vol verlangen in een shelter.

Maar voor sommige honden is het niet goed als ze in een Spaanse shelter moeten wachten. Om verschillende reden kan het nodig zijn om ze alvast naar Nederland te halen, zodat ze hier in een tijdelijk gezin kunnen wachten op adoptie – en hoe langer een hond al in een shelter zit, hoe liever we ze er uit willen halen! Er zijn dus altijd pleeggezinnen nodig die deze honden tijdelijk kunnen opvangen, maar ook adoptanten die hen een forever home willen geven.

Als u er de tijd en ruimte voor heeft, zou dat een geweldige hulp zijn voor ons én natuurlijk voor de honden. In die gevallen helpt u zelfs twee honden, tenslotte komt er dan in de shelter weer plek voor een andere hond. Hier onder kunt u een aantal van de honden zien die momenteel op zoek zijn naar pleegouders of een adoptiegezin. Help ons alstublieft helpen!

Klikt u op hun naam als u nieuwsgierig bent geworden:

 

Fred, een chocolade bruine galgo, met een enthousiast en speels karakter;

Bernarda, een werkelijk schitterende beige galga, met een geweldig karakter: elegant, lief en aanhankelijk, zij zit al in de pleeg in Nederland en is dus makkelijk te bezoeken;

Lara(3), een lieve, speelse podenca van nog geen twee jaar, met een grappig koppie en witte, gevlekte vacht;

Gamora(2), een bruine podenca van al 10 jaar oud, op zoek naar een veilig, rustig en geduldig gezin waarin ze van haar oude dag mag genieten;

Rubio, een grote knappe man van zo’n 9 jaar jong, die graag een eigen bank zou hebben, liefst met een fijn speelmaatje erbij! Ook hij zit in de pleeg in Nederland en is dus heel eenvoudig te bezoeken.

Kyra, lief, bescheiden en mensgericht. een lot uit de loterij zo lief, alleen een heel klein beetje verlegen soms; Ook zij zit in de pleeg in Nederland en is dus heel eenvoudig te bezoeken.

Denver, een mooie, sociale en lieve podenco met een enthousiast en speels karakter;

Spring, een schat van een lieve galga en ze is nog een pup. zij zit al in de pleeg in Nederland en is dus makkelijk te bezoeken;

Rony, een vrolijke, actieve podenco-mix van nog geen twee jaar oud;

Clemente, een witte podenco van een dik jaar oud. Deze actieve en aanhankelijke reu is op zoek naar een gezin waarin hij volop aandacht en beweging krijgt;

Daniela, een lieve, rustige podenca met een fantastisch karakter. Ze is alleen nog een klein beetje verlegen en wil zo graag opbloeien in een lief gezin.

Voelt u er iets voor om hen te helpen, vul dan hier het pleegformulier in of hier het adoptievragenformulier.

Of kijkt u gewoon op onze website. Er zijn nog zoveel lieve honden die met hun hele hart er naar verlangen in een gezin te mogen wonen.