Zaterdag 15 december a.s. is het zover. De GRH kerstwandeling! Veel van u hebben zich al opgegeven en we verheugen ons er enorm op u allemaal te zien.

Als eerste willen we u laten weten dat we noodgedwongen de locatie hebben moeten wijzigen.

De oorspronkelijke locatie kan helaas de verwarmde tent door de weersomstandigheden niet laten staan en daardoor is er onvoldoende ruimte voor iedereen. Het is te mooi voor woorden, maar we zijn er in geslaagd een bedrijf te vinden dat bereid is ons last minute te helpen en ons volgende week welkom te heten.

De nieuwe locatie is:

BellaBella

Gevers Deynootplein 129 (alias Kurhausplein)

Den Haag (Scheveningen)

 

BellaBella is nog maar nét geopend en bevindt zich op de plek waar voorheen restaurant Ocean zich bevond. We zitten dan op een echte A-locatie en direct vóór het terras is een schaatsbaan voor de kinderen. Vergeet u dus niet om als u kinderen meebrengt te overwegen voor hen de schaatsen mee te nemen.

Parkeren kan in de parkeergarage bij het Kurhaus. Natuurlijk zijn er op wat grotere afstand ook mogelijkheden om aan het strand te parkeren. Aan het strand zijn 256 parkeervakken te vinden (Strandweg) en een andere optie is het parkeerterrein Noordelijk Havenhoofd. Dat terrein ligt aan de Strandweg en is bereikbaar via de Vissershavenweg.

Zoals u weet is deze kerstwandeling ook bedoeld om spullen in te zamelen. In ons eerdere bericht lieten we al weten dat we dit keer graag halsbanden, riemen en tuigjes willen inzamelen voor de shelters.

Er is een kans dat de lokale krant komt om aandacht te schenken aan het lot van de Galgo d’Espagnol.

Ook lieten we u al weten dat onze eigen GRH kraam er zal zijn en een “rommelmarkt”. Verder kunnen we u nu verklappen dat we er in zijn geslaagd een professionele fotografe te vinden. Dat is Sandra Vlaar en zij heeft zich bereid verklaard alle foto’s tegen kostprijs te maken.  Natuurlijk is het aan u of u wel of niet wilt dat uw hond wordt gefotografeerd. De kosten van de foto’s zijn € 7,50 per stuk.

Ongeveer 10 dagen na de wandeling zullen we op onze site de link plaatsen naar de foto’s. U kunt deze dan bestellen voor de prijs van € 7,50 per foto. Laat u ons alstublieft weten welke foto(‘s) u wilt bestellen via email: hond@www.greyhoundsrescue.nl U kunt uw betaling sturen naar rekening NL94INGB0683866079 ten name van Greyhounds Rescue Holland met als omschrijving het documentnummer van de door u gekozen foto. Na ontvangst hiervan zullen wij u via email de digitale foto of foto’s toesturen.

De opbrengst van de verkopen van onze eigen GRH kraam, de rommelmarkt én de foto’s zullen allemaal besteed worden aan de redding van de shelter Galgos del Sur in Cordòba. Met dank aan u allen en aan http://www.fotografiesandravlaar.nl

Natuurlijk mogen de honden samen heerlijk rennen op het strand die dag, voor of nadat u hebt rondgekeken bij de GRH kraam of de rommelkraam, wellicht iets hebt gekocht of iets hebt meegenomen voor de inzameling.

Ook willen we u nogmaals er op wijzen dat het verstandig is uzelf en met name uw honden warm aan te kleden. Het is tenslotte december en er wordt die dag een flinke (koude) wind verwacht.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en we zien u heel graag op 15 december a.s. De ontvangst is vanaf 11.00 uur en vanaf ca. 12.00 uur begint de wandeling. Daarna kunt u lekker rondsnuffelen of gezellig bijpraten. De eindtijd van de kerstwandeling is ca. 15.00 uur.

Wij kijken er naar uit. U ook? Mocht u zich nog niet hebben aangemeld en tóch willen komen dan kunt u zich alsnog aanmelden via emailadres: hond@www.greyhoundsrescue.nl