De eigenaar van het witte mix whippet x galgo teefje Maggie heeft zich nog niet gemeld, misschien weet hij ons niet te vinden, de boodschap verspreiden wordt op prijs gesteld. We willen hond en baas heel graag herenigen…mits het natuurlijk geen stropershondje is, dan gaan we er maar vanuit dat de baas liever onbekend blijft, buiten het jachtseizoen jagen met een hondje zonder chip is namelijk verboden.

Omdat iedereen op facebook zo begaan was met het witte meisje met de gebroken poot, willen we jullie informeren hoe het met haar gaat.

Maggie verblijft nu een week bij één van onze pleeggezinnen, ze is een speels, lief en vrolijk meisje. Ze is dol op mensen en honden. Ze is nog wel wat onhandig en onzeker in het maken van contact. Dit uit zich in blaffen of waarschuwend grommen. Maar Maggie is gelukkig goed van vertrouwen en heeft in de korte tijd dat ze bij ons in het pleeggezin is al enorme sprongen gemaakt in haar ontwikkeling. Dat ze ook nog eens een prachtig hondje is om te zien maakt dat de toekomst er zonnig uitziet voor deze jongedame.

Maggie valt onder de verantwoordelijkheid van dierenasiel de Dierenstee in Numansdorp, de eigenaar kan zich melden op 0186 655 150. Maggie moet nog één week worden vastgehouden voor haar eigenaar, zodat deze de kans heeft haar terug te vragen/vinden, hierna zal ze worden aangeboden voor adoptie.