OPEN SOLLICITATIE naar de functie van: HOND IN GOUDEN MANDJE

Hierbij solliciteer ik met heel mijn hart naar de functie van “Hond in Gouden mandje”. Dit mag overigens ook een lekkere, zachte bank zijn. Ik ben niet kieskeurig.

Naam: Maggie alias The Maggster, Maggie-meisje of Blij ei
Geboortedatum: ze zeggen 15-10-2015, maar ik gedraag mij graag als een hond van net 12 maanden
Ras: kruising Whippet
Kleur: wit met een toenemend aantal zwarte stippen
Schofthoogte: 62 cm
Gewicht: 19 kg

Op dit moment woon ik in een pleeggezin met 2 oudere honden (saai!). Op zich een prima adres en ik functioneer naar behoren, al zeg ik het zelf. Ik kan alleen thuis zijn (samen met een van die ouwetjes), loop netjes aan de riem en ik kan ook los, ik ben zeer goed in autorijden met mijn neus bij het open raam, bankhangen kan ik bijna net zo goed als de Galgo des huizes en desgevraagd laat ik de tamme papegaaien met rust. Ook ben ik al meerdere malen met succes mee uit eten geweest en naar de (dieren)winkel.

Graag zou ik mijn huidige ontwikkeling voortzetten bij een gezin met een jonge/speelse hond. Ik ambieer namelijk een positie waarin ik lekker veel kan stoeien en rennen. Ook wil ik mij verder bekwamen in speelgoed door de kamer smijten. Tot slot verwacht ik in deze functie mijn vertrouwen in mensen verder te kunnen ontwikkelen.

In kijk uit naar uw reactie en wordt graag uitgenodigd voor een kennismaking!

Vriendelijke groet,
Maggie

leest u hier meer over Maggie