Wat een prachtig weer hebben we de afgelopen paasdagen gehad. Gewoon een cadeautje! Weg met de jassen, korte broeken uit de kast en… heerlijk buiten vertoeven. Ook voor de honden was het genieten. Er was tijd voor een extra wandeling en overdag kon de tuindeur gewoon open blijven staan en er heerlijk in het zonnetje worden gelegen. Soms moest je ze gewoon binnenhalen of even een schaduwplekje geven want oververhitting is natuurlijk wel gevaarlijk.

Voor luieren was er achter de schermen geen tijd want komende week hebben we meerdere vluchten en komen er een heleboel hondjes naar Nederland. Een heel geregel waarover u volgende week meer op onze website kunt lezen. Fantastisch dat we
daarbij ook altijd weer op onze trouwe vluchtafhalers, pleeggezinnen en alle andere vrijwilligers kunnen rekenen. Soms zelfs middenin de nacht! Dank je wel lieve mensen en ook u bedankt als trouwe lezer, donateur of adoptant. Samen maken we het verschil! Wij wensen u weer veel leesplezier met deze GreytNews op Koninginnedag.

Download de nieuwe GreytNews