Over een paar weken ligt het eerste half jaar van 2011 alweer achter ons. Maanden waarin veel gebeurd en keihard gewerkt is. Anders dan vorig jaar hadden we dit voorjaar geen aankomst van hondjes middels onze Sjakie. De adopties lopen als een trein maar als het even kan kiezen we voor het vliegtuig voor transport naar Nederland of België. Voor de honden betekent dat veel meer comfort en veel minder stress. En als we nu maar genoeg vluchten krijgen aangeboden is het bovendien niet duurder dan over land. Geen moeilijke keuze dus.

Zo zijn er eind april/begin mei maar liefst 18 honden overgevlogen, een hele logistieke organisatie zoals u zich wellicht voor kunt stellen. Verder was er de openstelling van de
GreytNews, de eerste uitgifte van ons jaaroverzicht op DVD, hebben we verschillende shelters financieel extra steun kunnen geven (denkt u bijv. maar eens aan het verhaal over Hope) nadat ze in nood kwamen door het einde van het jachtseizoen en zijn we op dit moment met zijn allen aan het duimen voor Esperanza. Haar verhaal kunt u op onze homepage lezen. Esperanza geeft ons hoop en laat ons in wonderen geloven. Genoeg om er het komende half jaar ook weer volop met ons hele team tegenaan te gaan. Wij hopen dat u ons daarbij blijft steunen!

Download de nieuwe GreytNews