Lieve vrienden van onze stichting

Alweer de 3e GreytNews van dit jaar. Wat vliegt de tijd. Over vliegen gesproken, wat zijn er weer veel hondjes geadopteerd via onze stichting. We zijn daar heel blij mee. Denkt u aan ons als u vliegt naar Spanje en een hondje mee terug zou willen en kunnen nemen? Vanzelfsprekend regelt onze stichting alles met betrekking tot het vliegen van een hondje.

Dankbaar zijn we voor al die lieve mensen die een hondje in hun huis en hun hart willen opnemen. Hen de liefde en warmte en geborgenheid geven, die zij zo verdienen.

Aan zo’n adoptie gaat zoveel werk vooraf, dat zien mensen van buitenaf niet. Gelukkig zien zij wel het resultaat. Gelukkige hondjes, onder andere op Facebook. We kunnen intens genieten van al deze blije hondjes en al die mooie en fijne verhalen en foto’s die wij dagelijks van adoptanten ontvangen.

Maar laten wij ook niet die harde werkelijkheid vergeten. Adopties zijn fantastisch maar wat daar in Spanje gebeurt dagelijks is gruwelijk en moet stoppen. Maar hoe verander je zo’n diep ingewortelde mentaliteit. Dat is iets om gezamenlijk heel hard over na te denken en vol voor te gaan. Geen enkel dier zou deze verschrikkingen moeten ondergaan.

Voor nu wens ik u veel leesplezier en wil ik u vanuit ons team bedanken voor uw steun en voor de liefde die u uw hondje(s) geeft.

Daar doen wij het voor.

Team GreytNews

Lees de nieuwe GreytNews