Lieve Lezers en lezeressen van onze, deze keer boordevolle GreytNews,

Deze keer ietsje later omdat we bezig zijn met veel dingen, waaronder een transport naar Spanje in augustus. Drie vrijwilligers van onze stichting: Kim Dekker, Ronald de Groot en ik zelf zullen afreizen naar Cordoba, Madrid en Malaga. En daar hulpgoederen brengen en benches, meehelpen in de shelter en natuurlijk geadopteerde hondjes mee terug nemen.

We komen terug op 7 augustus en wat zal dat fantastisch zijn al die blije en ontroerde gezichten van adoptanten te zien en de hondjes te zien meegaan op weg naar hun nieuwe mooie toekomst. Dat maakt ons zo gelukkig. Dat maakt dit werk los van zwaar en moeilijk en soms ook heel verdrietig wanneer er hondjes bijvoorbeeld overlijden, zo prachtig en intens en bijzonder is.

Toch wil ik u vragen niet en liefst nooit te vergeten waar het echt om gaat. Natuurlijk om die hondjes die een kans krijgen en ieder hondje is er 1 maar iedereen moet het horen… Wat voor gruwelijkheden zich dagelijks in Spanje afspelen en dat dierenleed, mishandeling, verwaarlozing de gewoonste zaak van de wereld zijn. Dat is waarom u vriend bent van onze stichting, een hondje bij ons heeft geadopteerd of nog zal adopteren. Laten we samen naar buiten brengen wat daar gebeurt. 2500 km rijden maar toch zo dicht bij. Help ons mee de boodschap te laten doordringen tot iedereen. Dit moet stoppen.

Bedankt voor al uw interesse in onze stichting, bedankt dat er een hondje ( of meer) heel gelukkig bij u mag zijn. Bedankt voor de hulpgoederen die u voor ons verzameld. Bedankt voor uw trouw aan GRH. Wellicht zie ik u als ik na 30 uur rijden weer uit onze “Henkie” stap op 7 augustus. Daarom zeg ik voor nu, misschien tot ziens en niet te vergeten heel heel erg bedankt,

Heeft u een bijdrage voor onze volgende GreytNews, stuurt u het ons dan via: greytnews@www.greyhoundsrescue.nl

Alvast heel erg bedankt,
Team GreytNews

Lees de nieuwe GreytNews