Dit is pleeghond Rubio. Een lievere man vind je nergens. Een grotere pechvogel ook niet… 

Op 28 juli was Rubio aan het rennen en aan het ravotten met zijn vriendinnetjes toen hij zijn slagader open haalde aan prikkeldraad. Door snel ingrijpen heeft hij dit bloedbad overleefd, maar helaas heeft hij er lelijke wonden aan zijn voorpoot aan overgehouden. We zijn inmiddels 2 maanden verder, maar de wonden genezen erg slecht, ondanks meerdere antibioticakuren en de goede zorgen en aandacht van dierenartsen. Op Rubio’s elleboog is de wond dusdanig ontstoken dat hij zijn poot nauwelijks kan bewegen en zware pijnstillers heeft gekregen. Steeds als we denken dat Rubio aan de betere hand is, gebeurt er iets waardoor totale genezing nog erg ver weg lijkt.  Rubio is de allerliefste hond denkbaar, de perfecte patiënt voor de dierenartsen. Ook zij zijn stapelgek op hem!

Hij is zo lief en laat alles geduldig over zich heenkomen. Ook thuis laat hij zich makkelijk verplegen, ondanks dat hij het gedoe met zijn poot spuugzat is. Rubio blijft de lieve, grote knuffelbeer die geen genoeg kan krijgen van aandacht! 

Inmiddels is Rubio voor de tweede keer geopereerd. Er is hoop dat zijn poot hierna volledig zal genezen en Rubio eindelijk pijnvrij verder kan met zijn fijne leventje en op zoek kan gaan naar zijn gouden mandje! Helaas zijn de kosten van alle medische zorg torenhoog. U zult begrijpen dat wij Rubio op alle mogelijke manieren willen helpen. Er zitten echter honderden hondjes in Spanje, die onze hulp ook heel hard nodig hebben. Omdat we zowel onze pleeghonden als de hondjes in Spanje van alle (medische) zorg willen kunnen voorzien die ze zo hard nodig hebben, willen we via deze weg een oproep doen of U als hondenliefhebber iets zou kunnen missen voor onze lieve Rubio. Een grote of juist heel kleine bijdrage maakt niet uit. Elke euro helpt!

Kunt U ons helpen? Stort u uw gift dan alstublieft op rekening NL94INGB0683866079 ten name van Greyhounds Rescue Holland met als omschrijving “Rubio”. 

Namens de honden en in het bijzonder Rubio alvast heel veel dank!