Wij ontvingen een bericht over Cuco  (die nu Jacob heet) van zijn adoptiegezin.

Ik wil even laten weten hoe het met onze Jacob gaat. Hij is precies één jaar bij ons, wij zaten op dit moment één jaar geleden, in de auto naar Rotterdam om hem op te halen. Wij hebben zo veel voorpret gehad en met recht, Jacob doet niets verkeert, absoluut helemaal niets.  Hij brengt alleen maar vreugde in onze familie.

Het  gevoel voor hem wordt elke dag groter. Er zit zo veel liefde en vertrouwen in hem en in ons. De angst voor vreemde mensen wordt minder, hij laat meer en meer zien dat hij een “normale” hond is.

Jacob is al een paar keer bij de dierenarts geweest. Hij heeft tweemaal een darmontsteking gehad, maar dankzij een antibioticakuurtje is alles weer goed.

We moeten wel zijn tanden in de gaten houden, deze zijn niet al te best meer volgens onze dierenarts. Zijn tanden zijn kapot en versleten, maar gezien zijn leeftijd en slechte verzorging in Spanje is dat niet zo verwonderlijk.

Jacob is ondertussen 11 jaar oud en wij zijn dolgelukkig met hem, voor ons is hij de perfecte hond.  Over een oudere hond zou ik willen zeggen: elke hond is een aanwinst voor een familie, bedenk wat een oudere hond met levenservaring, rust en dankbaarheid voor jou familie kan betekenen.

cuco-002