In mei 2017 kwam Aisha bij ons wonen, ik wilde graag een galga adopteren.

 

Ik ging op zoek en vond deze Spaanse schone op de site. Het was de hond die bij ons gezin zou passen.
De aanvraag werd ingediend en de week erop een bezoek bij Inge Hoogers in Apeldoorn waar Aisha in de pleeg zat. Het was liefde op het eerste gezicht. Onze hond Santos vond het ook prima, mijn man moest nog even wennen aan het idee maar dat duurde niet lang.

De week erop mochten we haar ophalen. Het is een van de beste dingen die je kunt doen, een hond adopteren.

Aisha is een ontzettend lieve hond. Ze heeft zich goed aangepast, leert veel van onze witte herder en eerlijk gezegd ben ik er ingestapt alsof ik een pup in huis nam. Aisha zit vol met streken. Ze zit nu in een verlate pubertijd heb ik het idee. Het is een komiek, lijkt op een elastiekje en zweeft soms naast je als ze met 4 poten in de lucht springt om een vogel die voorbij vliegt te pakken. Ze rent in record tempo van Kijkduin tot Hoek van Holland.
Aisha geniet van elke aai gaat er helemaal voor staan. En heb je even geen aandacht voor haar dan heeft ze nog die heerlijke spitse neus waar je mee kunt prikken (he ik ben er ook nog ik sta achter je).

Ik ben heel tevreden hoe het allemaal is verlopen, de contacten met de stichting en zeker met Inge Hoogers en gezin. De warme ontvangst en de goede zorgen voor onze lieve Aisha en alle andere pleeghonden. Ik hoop dat er heel veel honden een goed tehuis vinden.

Dikke knuffel van Aisha Santos Ingrid en Peter