Op 13 juni 2018 stonden we op Schiphol, onze nieuwe huisgenoot Marshall was onderweg. Wij hadden besloten met Beau te gaan noemen en logisch, want hij is “beau”.

Een van de vrijwilligers uit Spanje vloog zelf en er zou ook nog een andere hond mee komen, Turron. De aankomst was in hal II. Bijzonder, want in bijna alle gevallen komen de vluchten van Transavia aan in hal I. Wat werd het spannend en wat duurde het lang, niet omdat de vlucht vertraging had maar omdat de benches maar niet kwamen. Uiteindelijk ontdekten we dat het grondpersoneel ook dacht hal I, want daar bleken de benches naartoe te zijn gebracht.

Maar eind goed, al goed. Uiteindelijk was onze kanjer er en konden we na hem even wat rust te hebben gegund naar huis.

Wat een lieverd….direct vol energie de nieuwe wereld in zich opgenomen, hij doet alsof hij nergens bang voor is, maar toch moet  hij af en toe toch even de bevestiging dat alles goed is.

Hij vindt het heerlijk om rond te rennen in het park (afgezette uitren zone), gaat graag mee naar het strand en hij is al helemaal gewend aan al dat water. Bijzonder want heel veel galgo’s zijn niet dol op veel water.

In huis een rustige lieverd die door heeft dat er in de keuken lekkere dingen gemaakt worden en komt daar dan ook regelmatig kijken…….natuurlijk in de hoop dat er ook iets voor hem bij is. Hij komt graag een knuffel halen en met zijn allen op de bank is helemaal geweldig. Hij geniet daar zo van.

We zijn helemaal blij met onze nieuwe vriend.

Wilfried en Carla.