Hoe is het nu met Gaia (Bambu) 17 januari, eindelijk is het dan zover! We mogen Gaia ophalen op Schiphol! Eduard is als eerste uit het vliegtuig maar moet helaas ook het langste wachten op de kostbare bagage. We hadden in ieder geval alle tijd om te zwaaien en ons af te vragen hoe lang het nog zou duren voordat Gaia en Puchi zouden worden binnengereden. Gaia bleek een echte dame want ze heeft de bench (en automatisch ook het vliegtuig) keurig schoon gehouden onderweg.

Het was duidelijk te merken dat de hondjes elkaar al een tijdje kenden want ze hielden elkaar scherp in de gaten terwijl ze gelaten alle drukte over zich heen lieten komen. De Spaanse dame liep mee alsof ze al een tijdje in het gezin was en sprong heel gemakkelijk de auto in. De eerste nacht verliep rustig want ze was helemaal uitgeput van de reis en aan de poezen werd niet veel aandacht besteed. De volgende dag liep Gaia net iets te dicht langs onze blazende poes Bo en kwam er op harde wijze achter dat poezen hele scherpe nagels hebben!

Het heeft wel wat tijd gekost om weer de mand uit te durven als Bo in de buurt was. Zindelijkheid is geen enkel probleem; niet 1 ongelukje gehad! Inmiddels zijn we 2 maanden verder, Ze is ontzettend gek op de vrouw des huizes en al dikke maatjes met de kinderen. Gaia blijft wat angstig voor de man des huizes maar het gaat met de week beter en beter dus we hebben er alle vertrouwen in dat ze een keer druk kwispelend naar de voordeur loopt als hij thuis komt.

Op het strand is dolle pret en ze gaat graag mee met hardlopen, ook heeft ze een keer naast de fiets mee gelopen en ook dat ging goed! Eten en drinken doet ze ontzettend goed! Ze is totaal niet kieskeurig en is erg dankbaar voor al het eten dat ze krijgt.

Gaia, We zijn erg blij dat je bij ons bent komen wonen en je bent ontzettend welkom in ons warme huis!

Vriendelijke groeten van Fam de Groot