Sugar, een jonge podenco werd aangereden en voor dood achtergelaten op de weg nabij Córdoba. Onze vrijwilligers aarzelden geen moment en namen deze jonge hond mee. Eenmaal aangekomen bij de shelter bleek hij meerdere poten op meerdere plaatsen gebroken te hebben.

Hoewel ook deze shelter volledig afhankelijk is van donaties en ondanks het feit dat ze het in de corona tijd al zo zwaar hebben, hebben de vrijwilligers samen met hun dierenartsenpraktijk, alles op alles gezet om Sugar er weer bovenop te helpen.

Om de shelter te helpen om de kosten te dragen heeft onze stichting van 19-26 augustus jongstleden een hulpactie opgezet via Facebook. Het werd een succes; het volledige bedrag voor de operatie van Sugar werd daarmee opgehaald en de behandeling kon gestart worden!

En nu gaat het heel goed met Sugar. Hij heeft heel hard zijn best gedaan met het revalideren en er is zelfs al een adoptieaanvraag voor hem in Duitsland. We gunnen deze moedige, lieve jonge hond een geweldig leven bij zijn nieuwe eigenaren!