Hallo allemaal, ik ben Perla, nét 4 jaar jong en een van mijn hobby’s is rennen!

Op het ogenblik woon ik in een pleeggezin en ren ik voor de lol, samen met mijn hondenvriendjes, achter de kat aan. Het komt door de anderen hoor, ik ben hartstikke braaf, eerder ging ik echt niet met katten keten. Ik kan best weer leren om hen met rust te laten. Met iedereen kan ik het goed vinden, hoeveel mensen er ook al in uw huis wonen, het maakt mij echt niets uit. Spelen en knuffelen met grote en kleine mensen vind ik een feestje.

Mijn allergrootste wens is mijn eigen thuis (hoe lief ze ook zijn in mijn pleeggezin) mijn eigen plek waar iedereen van me houdt, voor altijd. En als ik dan nog iets mag wensen… Een hondenvriend bij mijn eigen familie. Oh, wat zou dat geweldig zijn. Ik droom er nu al van dat we samen veel mogen spelen en rennen.

Mag ik bij u komen? Ik beloof altijd van u te houden. Echt waar! Vindt u me al een beetje leuk? Leest u dan hier meer over mij.