Priscilla van Vleuten

Hallo allemaal, Mijn naam is Priscilla van Vleuten en ik ben 25 jaar. Ik ben altijd gek geweest op dieren en heb dan ook, hoe kan het ook anders, de opleiding dierverzorging gedaan. Ik ben al vrijwilliger op een kinder-/zorgboerderij bij mij in de buurt, maar vind dat ik vrijwilliger zijn voor GRH ernaast kon doen.

Ik ben nog niet zo heel lang bekend met deze stichting maar vanaf het moment dat ik er van hoorde vond ik dat ze geweldig werk deden. En toen mij gevraagd werd of ik misschien in het evenemententeam wilde komen twijfelde ik eerst, want ik ben geen grote held met dingen organiseren. Althans dat dacht ik. Maar uiteindelijk heb ik toch besloten om het te gaan doen, want er is geen betere manier om de stichting te helpen met het fantastische werk wat zij doen!

En ik denk dat passie ergens voor, zorgt dat je ergens helemaal voor gaat dus ik ga ervoor! Dieren zijn mijn passie en ik weet veel over hun gedrag. Het lijkt me heel leuk om tijdens de evenementen met veel mensen maar vooral met veel dieren contact te maken. Tot ziens,

Vriendelijke groetjes Priscilla van Vleuten