Wendy de Vries

Al in mijn kinderjaren is de liefde voor dieren ontstaan en heb ik ook altijd dieren om me heen (gehad). Van konijn tot paard en van geit tot schildpad. Niets was me te gek en wat was ik er altijd dol mee. Het is er nooit van gekomen om mijn liefde voor dieren om te zetten in beroepsmatige werkzaamheden.

Ik hing dan ook aan de lippen van Kim (vrijwilliger bij het webteam) toen ik vernam dat ze als vrijwilliger bij Greyhounds Rescue Holland ging werken. Mijn geluk kon helemaal niet op toen ze me attent maakte op een plek die vrij was gekomen in het evenemententeam, “Dit is echt wat voor jou Wen”. En inderdaad is dat echt wat voor mij, organiseren en een aandeel kunnen leveren in een beter leven voor de ontzettend lieve afgedankte Galgo’s en Podenco’s uit Spanje.

Dus hier ben ik: Wendy de Vries, 41 jaar, getrouwd met Arjan en wonend in Zeewolde samen met onze hond en twee katten. Ik ben super enthousiast dat ik deel uit mag maken van een stichting als GRH met vrijwilligers die keihard samen knokken!

Vriendelijke groeten Wendy de Vries