Hallo, ik ben Luna. Ik ben pas 2 jaar en echt heel lief voor iedereen. Ik ben niet zo goed in poseren hoor, maar in werkelijkheid mag ik er best zijn volgens mijn verzorgers. Ik schijn prachtige ogen te hebben bijvoorbeeld.

In de shelter waar ik woon sinds ik vorig jaar gered werd is het zo druk. Er zijn ook zoveel honden die geholpen moeten worden. De vrijwilligers hebben niet altijd genoeg tijd voor mij en de andere honden om behalve de verzorging die we nodig hebben ook nog met ons te knuffelen en te spelen. We vervelen ons dus nogal eens.

Zelf word ik nooit boos uit frustratie of zo, maar de anderen hebben me al 2 keer flink gebeten. Daar ben ik inmiddels weer van genezen hoor, maar het is echt niet leuk en het doet best pijn!

Ik droom iedere dag van mijn eigen huis en familie. Waar ik veilig ben. Die van mij houden zoals ik ben. En oh, wat zou ik hen liefhebben!

Lieve aankomende familie, kijk alstublieft nog even naar mijn filmpje. Ze zeggen dat daarop goed te zien is hoe lief ik ben en wat voor een mooie ogen ik heb. Adopteert u mij gauw? Ik durf het bijna niet te hopen. Maar dromen mag…

Leest u hier meer over mij.