In de spotlights

Deze maand in het zonnetje: Canelon.

Waarom? Gewoon, omdat hij zo leuk is!

Canelon hier! Ik ben, een knappe man van 5 jaar, heel vreemd, nog steeds beschikbaar voor adoptie.

Inmiddels woon ik al enige tijd in Nederland en de mensen waar ik nu woon vinden mij zeer zachtaardig, vrolijk, blij, een echte knuffelkont en zo verschrikkelijk lief! Ik ben lief met Galgo reuen en teefjes, ik kan met katten, ben lief met kinderen en ik hou van alle mensen. Inmiddels kan ik samen met de andere Galgo’s hier een aantal uur alleen thuis blijven.

Iets waar ik nog in moet groeien is mijn gedrag naar rassen die ik niet ken. Mijn pleegmoeder zegt dat ik angstagressie vertoon (duur woord voor: “Jou ken ik niet!”). Zo lang de andere honden niet reageren ben ik goed af te leiden. Ook afstand houden werkt goed en vind ik prettig.