Op 7 maart 2010 kwam je ons leven binnen als Hades. Na 10 mooie jaren, waarin we je liefkozend Des noemden, moesten we op 22 mei 2020 helaas afscheid van je nemen…

Hades, noemden ze je toen je van de straat gered werd in Spanje. Eerst werd je opgevangen bij de shelter Evolucion, daarna in een pleeggezin in Madrid. Hades, heette je toen je op 7 maart 2010 met Sjakie, zoals de GRH bus van toentertijd heette, aankwam bij de manege van Zuidoostbeemster. Des, noemden we je liefkozend toen we ons leven met je mochten delen.

Ruim 10 jaar hebben we van je mogen genieten, maar op 15 jarige leeftijd was het mooi geweest. Donderdagavond kreeg je een aanval, waarbij de dierenarts aan een hersenbloeding dacht. De hitte hielp niet mee, en na een onrustige nacht werd het voor ons duidelijk wat we moesten doen. Soms betekent houden van “loslaten”. Met tranen in onze ogen, maar een hart gevuld met de mooie, grappige en lieve herinneringen van de afgelopen 10 jaar, hebben we je in laten slapen. We missen je en zijn enorm verdrietig. Maar we weten ook dat dit de beste keuze was voor jou.

Lieve Des, we hebben altijd ontzettend om je gelachen. Je was enorm populair, ook hier in de buurt. Je kon – en ging dus ook – bij iedereen een aai halen.  Een hoop mensen hebben genoten van je, van de heerlijke, lieve en gekke hond die je was. Lieve Des, voor altijd in ons hart.